Patarimai, kaip mesti rūkyti

26/11/2023

Pasiruošimas mesti rūkyti Vieniems naudinga iš anksto numatyti metimo dieną ir likusį laiką skirti pasiruošimui. Kitiems geriau mesti iš karto. Jei šiandien numatysite metimo dieną po 2–4 savaičių, turėsite daug laiko pasiruošti. Nuspręskite, ar norite iš anksto pradėti mažinti surūkomų cigarečių kiekį, ar rūkyti kaip įprastai iki metimo dienos. Iki metimo dienos jums reikėtų pakeisti rūkymo įpročius. Pradėkite rūkyti kitose vietose ir kitu laiku, nei esate įpratęs. Stenkitės neberūkyti įprastose situacijose, kai anksčiau prisidegdavote cigaretę, pavyzdžiui, iškart po valgio. Tai jums padės pakeisti įpročius ir sumažinti rūkymą.

Svarios priežastys didina motyvaciją Užduokite sau šiuos klausimus:

Kodėl noriu mesti rūkyti?

Kiek sutaupysiu pinigų, tai padaręs?

Kokia nauda sveikatai man svarbiausia?

Kas labiausiai džiugina, galvojant apie ateitį? Užsirašykite visas priežastis, kurios tik ateina į galvą, ir turėkite jas po ranka tomis dienomis, kai jausite, kad motyvacija sumažėjo.

Paaiškino, kuo skiriasi IQOS ir paprastos cigaretės: tiesiausias kelias susirgti kraujo vėžiu ar kepenų nepakankamumu

26/11/2023

Rūkymas – didelė problema, kuri kasmet pražudo milijonus pasaulio gyventojų. Pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo kaitinamasis tabakas (IQOS) ir el. cigaretės. Tačiau specialistai pastebi, kad tokie itin daug jaunimo vartojami produktai yra dar pavojingesni sveikatai nei paprastos cigaretės.

– Ar daug žmonių naudoja kaitinamąjį tabaką ir elektronines cigaretes? – Lietuvoje rūkome tikrai nemažai – maždaug kas ketvirtas žmogus rūko IQOS arba elektronines cigaretes. Pvz. 2010 metų apklausos duomenimis 16 proc. apklaustųjų rūkė elektronines cigaretes. Maždaug pusę jų sudarė 15–24 metų amžiaus žmonės, tad tai – jaunimas. O štai Italijoje darytas tyrimas parodė, kad net pusė IQOS vartotojų yra nauji rūkaliai. Kai tabako ir el. cigarečių gamintojai bando sakyti, kad jų produktai skirti labiau mesti rūkyti, iš tikrųjų matome, kad tokius produktus renkasi nauji rūkaliai. Tai reiškia, kad kuriame naują priklausančiųjų nuo nikotino kartą. Tai yra į jaunimą orientuota problema. Yra tikrai nedaug žmonių, kurie pereina prie kaitinamojo tabako arba el. cigarečių bandydami mesti rūkyti. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/sveikata/ligos-ir-gydymas/2022/06/10/news/paaiskino-kuo-skiriasi-iqos-ir-paprastos-cigaretes-tiesiausias-kelias-susirgti-kraujo-veziu-ar-kepenu-nepakankamumu-23633451

Naujasis Utenos vadas – apie niuksą Lietuvai ir darboholiko etiketę

26/11/2023

Kostičius pastarąjį kartą Lietuvoje dirbo 2010-13 metais, kai buvo „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio asistentu ir trumpai perėmė Kauno „Baltų“ vairininko pareigas. Praėjus dešimčiai metų 50-metis serbas sugrįžo ir yra prikaupęs nemažai patirties. Pavyzdžiui, 2014-20 m. jis praleido Miuncheno „Bayern“ organizacijoje, kur darbavosi tiek jaunimo komandoje, tiek pagrindinės komandos asistentu ir vyr. treneriu. Be to, nuo 2021 m. lapkričio jis dirba Serbijos rinktinės štabe, kur asistuoja Svetislavui Pešičiui. Nors 2022 m. Europos čempionatas jiems buvo nesėkmingas, tačiau iš pasaulio čempionato serbai sugrįžo su sidabro medaliais,

Valdantieji Europos čempionai italai užsitikrino reikiamą tašką prieš Ukrainą, kad į "Euro 2024" patektų kaip C grupės vicečempionai, nusileidę tik Anglijai.

21/11/2023

Po pergalės 2:1 atsakomosiose rungtynėse Italijai tereikėjo išvengti pralaimėjimo prieš Ukrainą, su kuria šį lemiamą susitikimą pradėjo turėdami vienodai taškų. Įnirtingos rungtynės Leverkuzene, Vokietijoje, baigėsi be įvarčių ir patvirtino "Azzurri" vietą kitos vasaros finale. Trečiąją vietą užėmusios Ukrainos viltys patekti į finalą priklauso nuo kovo mėnesį vyksiančių atkrintamųjų varžybų. Aistringo palaikymo "namų" stadione, kai Rusija tebevykdo invaziją į jų šalį, paskatinti ukrainiečiai atmetė prašymus skirti baudinį po to, kai Mykhailo Mudryk krito po Bryano Cristante smūgio. Tačiau Luciano Spalletti auklėtiniai išgyveno šį vėlyvą išgąstį ir užsitikrino, kad dalyvaus Vokietijoje, kur gins savo karūną ir pateks į aštuntą Europos čempionatą iš eilės.

Ką darytų kiekviena NBA komanda, jei prekybos terminas būtų šiandien

20/11/2023

Iki 2024 m. NBA mainų termino pabaigos gali būti likę dar 11 savaičių, tačiau tai nereiškia, kad kiekviena komanda dar nepradėjo kurti savo strategijos. Kiekvienos komandos mainų termino planas bus skirtingas - nuo pozicijų poreikių nustatymo iki pasirinkimo, ar būti pirkėju, ar pardavėju, ir stebint, kokie žvaigždžių žaidėjai gali patekti į rinką. Nors imtis dar nedidelė, štai ką darytų kiekviena komanda, jei galutinis mainų terminas būtų šiandien.

NBA reikalauja LaMelo Ballo, jog šis žaistų rungtynėse su uždengta tatuiruote po kaire ausimi, kuri pažeidžia lygos protokolus dėl komercinių prekės ženklų ant krepšininkų kūnų.

18/11/2023

Ballas ant kaklo turi tatuiruotę „LF“, kas yra žodžio LaFrance inicialai. LaFrance – tai krepšininko antrasis vardas, o dabar taip pavadintas ir prekinis ženklas. NBA lyga ir krepšininkas pastaruoju metu kalbėjosi dėl šiuo atveju pažeidžiamų taisyklių. Ballas tokiai lygos pozicijai neprieštaravo ir antradienio mače su Majamio „Heat“ žaidė užsidengęs tatuiruotę pleistru. Jis taip pat ją buvo paslėpęs penktadienio rungtynėse. Skelbiama, kad šalys sieks rasti išeitį iš šios situacijos tiek trumpame laikotarpyje, tiek ilgoje distancijoje. Krepšininkas panašų piešinį turi ir ant kairės rankos, tačiau tatuiruotė ant kaklo NBA dėmesį patraukė dar ikisezoninėse rungtynėse dėl ryškaus piešinio matomumo. 2018-aisiais lyga tokį patį reikalavimą kėlė ir vyresniajam žaidėjo broliui Lonzo Ballui, kurio buvo prašoma uždengti „Big Baller Brand“ tatuiruotę rungtynių metu. Prienų klube ir Lietuvos krepšinio lygoje 2017-2018 m. sezone rungtyniavęs LaMelo, 2020-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas trečiuoju numeriu. Praėjusią vasarą krepšininkas pasirašė penkerių metų, 260 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su „Hornets“ klubu. NBA lygoje Ballas fiksuoja 22,2 taško, 5,4 atkovoto kamuolio bei 8,6 rezultatyvaus perdavimo

Anglijos pokalbių taškai: Trentas Alexanderis-Arnoldas vidurio puolėjo pozicijoje, Cole'as Palmeris kaip įžaidėjas... bet kur žaisti Philui Fodenui?

16/11/2023

Vienas iš jų - nuolatiniai nevykėliai. Problema kairėje pusėje - kita. Nepaisant to, kad Garethas Southgate'as Angliją padarė labai mobilią, abi problemos išlieka. Dennisas Wise'as, Philas Neville'as, Jasonas Wilcoxas, Steve'as Guppy, Trevoras Sinclairas, Kieronas Dyeris, Stewartas Downingas ir net Paulas Scholesas - visi jie bandė ir nesugebėjo tapti Anglijos kairiojo krašto puolėjais. Dėl tokios dabartinės dilemos kairiojo gynėjo pozicijoje Southgate'as nusprendė pradėti šį tarptautinį laikotarpį neįvardydamas natūralaus kairiojo krašto gynėjo. Žinoma, Luke'as Shaw ir Benas Chilwellas, kurie, jei bus tinkami, turėtų patekti į 2024 m. "Euro 2024" rinktinę, gydosi traumas. Shaw yra arti sugrįžimo po beveik tris mėnesius trukusios raumenų traumos, o Chilwello sprando problemos yra ilgalaikės. Levi Colwillas debiutuodamas Anglijos rinktinėje prieš Australiją 90 minučių žaidė gynėjo pozicijoje, tačiau pernelyg neįtikino ir vis dėlto dabar šiai pertraukai yra traumuotas. Southgate'as galiausiai pasikliaus Kieran Trippier, kuris užpildys tuštumą kairiajame krašte - patikimas pavaduotojas, tačiau tai dar kartą verčia kelti klausimą, ar ši Anglijos rinktinė nėra pakankamai stipri, kai nėra tokio automatiškai pradedančio žaidėjo kaip Shaw. Lewisas Jonesas

Drama Atėnuose – išvarytas E.Atamanas ir PAO pralaimėjimas per pratęsimą

21/10/2023

Eurolygoje nesėkmę per pratęsimą patyrė Mariaus Grigonio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ (1/3) komanda. Lietuvio klubas namie 81:86 (15:20, 9:19, 25:18, 23:15, 9:14) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ (2/1) krepšininkams. Pirmasis ketvirtis klostėsi atkakliai, tačiau po Tamiro Blatto tritaškio svečiai buvo įgiję 7 taškų persvarą – 20:13. Kėlinio pabaigoje atsilikimą kiek sumažino Luca Vildoza – 15:20. Tel Avivo klubas antrajame kėlinyje po Lorenzo Browno dvitaškio įgijo dviženklį pranašumą (31:20), o pačioje ketvirčio pabaigoje T.Blattas tritaškiu kūrė rekordinę persvarą – 39:24. Po pertraukos PAO ėmė gerinti žaidimą ir po Konstantinos Mitogluou tritaškio skirtumas tapo vienženklis – 38:47. Erginas Atamanas užsidirbo antrą techninę pražangą ir buvo pašalintas, tačiau Atėnų komanda priartėjo iki 5 taškų (49:54), bet ketvirtį tritaškiu užbaigė L.Brownas – 57:49. Lemiamo kėlinio metu šeimininkai ėmė artėti, kol po L.Vildozos tritaškio ekipas jau skyrė tik 2 taškai – 62:64. Galiausiai K.Mitoglou išvedė į priekį graikų klubą – 67:66. Po L.Vildozos tritaškio PAO pirmavo 2 taškais (70:68), rezultatą lygino Bonzie Colsonas – 70:70. M.Lessortas pataikė vieną baudą iš dviejų (72:71), graikų ekipa apsigynė ir K.Mitoglou taip pat realizavo tik pirmąją baudą – 73:71. PAO prasižengė prieš R.Sorkiną, kuris prametė abu baudų metimus, bet po antrojo kamuolį sučiupęs Joshas Nebo pelnė taškus ir išplėšė pratęsimą – 73:73.

NKL karjerą tęsiantis 44-erių Lukauskis: man tai naujas iššūkis

26/09/2023

Laikui nepaklūstančiam ir dar į vienerius krepšinio metus neriančiam 44-erių Mindaugui Lukauskiui tai bus net 28-asis profesionalios karjeros sezonas, tačiau tik pirmasis „7bet-NKL“ pirmenybėse. 69 Tarpsezoniu išsiskyrus vyriausio Lietuvos krepšinio lygos istorijoje žaidėjo ir Vilniaus „Wolves“ keliams, krepšininkas nusprendė prisijungti prie lygos debiutantės – „Jurbarko-Kario“ komandos. „Geležiniu žmogumi“ vadinamas M. Lukauskis „Jurbarko-Kario“ gretose tikrai nebus vienintelis 40-ties metų amžiaus ribą peržengęs žaidėjas. Veteranas Jurbarke suvienys jėgas su 41-erių Tomu Delininkaičiu, 41-erių Vytautu Šarakausku ir 40-mečiu Valdu Vasyliumi. Anot Lukauskio, būtent T. Delininkaičio vaidmuo turėjo nemažai įtakos jam renkantis šią karjeros stotelę. „Na, galima sakyti, kad Tomas mane ir įkalbėjo ateiti į Jurbarko komandą, – teigė veteranas. – Mūsų kelias su Tomu kartu prasidėjo Vilniuje, šiek tiek konkuravome klubiniame krepšinyje, tada dar daugiau tos konkurencijos turbūt buvo Lietuvos rinktinėje, o dabar vėl esame komandžiokai.“ Taiklia ranka pasižymintis žaidėjas nuo rudens taip pat pradėjo krimsti mokslus universitete ir išbando save studento kėdėje. Tinklalapyje Geriausios lažybų bendrovės – pokalbis su M. Lukauskiu apie prisijungimą prie Jurbarko klubo, ryšį su T. Delininkaičiu, vis dar malonumą teikiantį krepšinį ir trenerio studijas. – Mindaugai, vasarą sakėte, kad norite dar bent metus pažaisti. Kaip po vasaros fiziškai ir psichologiškai esate pasiruošęs naujoms sezono kovoms? – Po vasaros jaučiuosi gerai ir fiziškai, ir psichologiškai. Kaip visada, vasarą teko pasportuoti, gal šįkart šiek tiek mažiau nei įprasta, bet viskas puikiai. – Kokį įspūdį Jums palieka „Jurbarko-Kario“ surinkta komanda ir kokius tikslus keliate naujam sezonui? – Įspūdis geras – šaunus ir ambicingas kolektyvas, draugiškas tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Manau, apie tikslus reikėtų klausti komandos vadovų ir trenerių, o mūsų, kaip žaidėjų, tikslas yra laimėti kiekvienas būsimas rungtynes, nors, žinoma, visko laimėti nepavyks. Tačiau turime eiti ir kautis aikštelėje bei su kiekviena akistata būti geresniais. – Jums tai bus pirmasis sezonas „7bet-NKL“ pirmenybėse. Kiek pačiam įdomu debiutuoti šioje lygoje būnant 44-erių? – Įdomu, nes man tai – naujas iššūkis, galimybė pamatyti kas tai per lyga, kadangi teko girdėti įvairių atsiliepimų. O žaisti krepšinį man yra vienas malonumas ir tikiuosi, jog asmeniškai bus malonu žaisti, o ką tai duos – pamatysime jau po sezono. – Prieš 20 metų, kartu su Tomu Delininkaičiu, debiutavote tuometiniame Vilniaus „Lietuvos Ryte“, vėliau varžėtės ir dėl vietos rinktinėje, o dabar jūsų keliai klubiniame krepšinyje ir vėl susikirto. Ar tarpusavyje kalbėjote, kaip judu pasikeitėte ir kiek ši tarpusavio draugystė bei kovingumas treniruotėse vis dar išlikęs?

Dažniausi keliautojų užduodami klausimai (2 dalis)

05/11/2023

Kaip jau minėjau ne viename savo anksčiau rašytame straipsnyje, keliautojoms visada kyla daug įvairių klausimų. Ypač daug jų kyla kai pirmą (žinoma klausimų kilti gali net ir jei organizuojatės keliones jau kokį dešimtą kartą). Tam, kad išvengt šių klausimų, ar, kad visad turėtumėt atsakymą į iškylančius klausimus (ar tiesiog kitu atveju išvengti nesusipratimų ar šiaip nemalonių situacijų), pateikiu dar daugiau klausimų ir atsakymu, į klausimus, į kuriuos, pastebėjau, dažniausiai iškyla turistams (nesvarbu ar jie keliauja savarankiškai ar per kelionių organizatorių). Taigi, štai dar keli klausimai su atsakymais į juos:

  1. „Aš noriu pigaus lėktuvo bilieto, kad galėčiau išskrist jau rytoj!” Tai nelabai įmanoma. Dažniausiai pigus skrydziai (pigūs lėktuvo bilietai) organizuojami kelios savaitės ar net keli mėnesiai iki pačio skrydžio. Kelionės išvakarėse lektuvų bilietai būna patys brangiausi, todėl įsigyti pigų lėktuvo bilietą iš vakaro praktiškai neįmanoma. Šiuo atveju, labiau patarčiau, peržiūrėti paskutinės minutės pasiūlymus, kuriuos siūlo kelionių organizatoriai. Dažniausiai, na ne visada taip būna, bet tikrai rasite nebrangių ir pakankamai neblogų kelionių pasiūlymai, į kuriuos dažniausiai būna įskaičiuotas ne tik lėktuvo bilietas, bet nakvynės viešbutyje, tam laikotarpiui, kuriam įsigijate bilietus skrydžiui pirmyn ir atgal.
  2. Apie dokumento galiojimo laiką: jei asmens tapatybės dokumentas ar pasas išskridimo metu galioja, tačiau skrendant atgal, jo galiojimo laikas jau bus pasibaigęs, tai ar man leis skristi atgal namo? Visada, prie organizuodami savo atostogas, keliones ar skrydžius lėktuvais, tai jūsų asmens tapatybės dokumentas ar pasas privalo galioti 3 arba 6 mėnesius iki skrydžio. Todėl, visada pasitikrinkite ar taip yra, nes jei suorganizuosite kelionę ir paaiškės, kad jūsų dokumentas negalioja reikiamą laiką tai kelionę su skrydžiu gali tekti atidėti (tokiu atveju gali tekti papildomai susimokėti už bilietą arba is viso atšaukti kelionės planus).
  3. Per skubėjimą, užsakinėdamas lėktuvo bilietą, vietoje vardo įvedžiau tik pirmąją jo raidę, o pavardę įrašiau pilną, ar dėl to kils problemų oro uoste? Taip, problemų dėl to tikrai gali kilti. Siūlyčiau, pakeisti biliete įrašyti pilną vardą. Žinoma, šiuo atveju Jums gali tekti primokėti, nes šios paslaugos oro uoste yra mokamos. Todėl, mano patarimas, visada būkite budrūs ir atidžiai pildykite savo duomenis užsisakinėdami bilietą, nes kitą kartą gali tekti susimokėti papildomai.

Apie namų atnaujinimą

20/10/2023

Kas yra Refurbishment? Tai namų atnaujinimo darbai. Šiomis dienomis žmonės yra tikrai konkurencingi, kadangi kiekvienas norime įrodyti savo vertę visais įmanomais būdais. Naujoviškai atrodantys namai – vienas iš pagrindinių būdu tai įrodyti.

Jei kiek labiau gilinantis į refurbishment darbus, populiarausias iš jų yra kitchen refurbishment – virtuvės atnaujinimas. Virtuvė – tai vieta, kurioje dažnai lankomės tiek mes, neretai joje apsilanko ir namų svečiai, tad naujai atrodanti virtuvė – milžiniškas privalumas kiekvieniems namams. Vis dėlto, juk atnaujinimo darbai veikiausiai yra tikrai brangūs, tad ar apsimoka juos daryti? Taip, dar prieš keletą metų refurbishment darbai būdavo privengiami, kadangi jų kaina iš tiesų būdavo pakankamai nemenka. Vis dėlto, bėgant laikui, konkurencija šioje rinkoje vis labiau didėja, kas ir privertė šių darbų kainas akivaizdžiai sumažėti. Būtent dėl to, bijoti namų atnaujinimo darbų kainų tiesiog neverta, kadangi pagrindej ums kainuos tik įvairios medžiagos – darbų kainos net nepajausite.

Viską sudėjus, nebereikalo sakoma, jog namai iš dalies atspindi žmogų. Būtent dėl to, jei norite ne tik gyventi jaukioje aplinkoje, tačiau ir įrodyti kitiems, kad esate ne tik prižiūrinti save ir savo namus, tačiau ir naujoviškas – atlikite refurbishment darbus savo namuose nieko nelaukdami, nes patikėkite, pasibaigus darbams, rezultatu džiaugsite visą likusį laiką.

Kaip reklamuotis? (2 dalis)

13/10/2023

Ankstesniame savo straipsnyje trumpai aptariau apie populiariausią ir žinomiausią reklamos būdą  - reklamą per televiziją, radiją. Kaip minėjau, šiame sraipsnyje aptarsiu kitą, irgi labai populiarų ir gerai žinomą nuo pačių seniausių laikų (jis buvo naudojamas net senovės Romos laikais ir yra išlikęs bei puikiai išvystytas šiais laikais), tai yra – lauko reklama.

Kaip ir sakiau, šis būdas atsirado jau net senovės Romos laikais kaip tik pradėjo vystytis pati reklama. Net tuo metu buvo populiarūs lauko stendai su atitinkama reklama, kurioje (tuo metu) gamintojas ar amatininkas reklamavo savo teikiamas paslaugas, tokias kaip: siuvėjas, batsiuvys, puodžius, taip pat būdavo nurodyta kur rasti gydytoją (tai galima irgi traktuoti kaip savitą reklamos būdą) ir pan.

Šiais laikais lauko stendas virš parduotuvės yra suprantama ne kaip reklama, o kaip nuoroda kokia šia parduotuvė ar organizacija. Tačiau, lauko stendai, kurie stovi ne prie parduotuvės jau suprantami kaip reklamos stendai. Šie stendai gali būti pastatyti bele kur: pakelėse, greitkeliuose, gatvėse, ant mašinos, šiuos stendus net gi gali žmogus nešioti prisitvirtinęs prie savęs.

Paskutiniu metu labai populiarus šios reklamos būdas pasidarė – reklaminiai stendai greitkeliuose. Juose ne tik reklamuojama, kad parduodas ar nuomojamas sklypas. Juose reklamuojama bet kas – nuo paslaugų, prekių, gamintojų ir net pačių prekių ženklų.

Wooden hot or fired hot tub

25/09/2023

Turime norėti pasiekti , tai kas mums labai svarbu . Turime nepasiduoti , kada norime įrodyti , būtent ko patįs labai norime iš gyvenimo. Turime būti laimingi ir norėti pasiekti , tai ko geidžia mūsų širdelės. Turime būti atkaklūs ir stengtis iškovoti , tai ko labai norime . Gyvenimas didelė kova, kurioje mes nuolat kovojame ir dedame nemažai pastangų , kad galėtume pasiekti , tai ko geidžia mūsų širdelės. Privalome stengtis ir norėti pasiekti , tai ko patįs trokštame . Turime nepasiduoti ir ieškoti būdų, kurie mums leistų daugiau pasiekti . Turime stengtis ir ieškoti būdų , kurie mums leistų būti ne tik laimėtojais ar dalyviais , bet nuostabiais savo kovos prizininkais. Turime stengtis ir nuolat ieškoti būdų , kurie mums būtų vaisingi, kai norime nemažai pasiekti . Turime nebijoti ir stengtis , kad galėtume būti lyderiais , kurie nori gyvenime laimėti . Turime nepasiduoti ir kovoti dėl pasirinkto tikslo , kuris mums labai svarbus , kai norime nemažai pasiekti . Kiekvienas gyvenime galime būti nuostabus tik turime įrodyti , kad tokie esame ir dėti visas pastangas į kovą , kurioje pasirenkame savo tikslus . Privalome nepasiduoti ir ieškoti nuolat būdų , kurie būtų veiksmingi , kad pasiektume , tai ko trokštame , , Wooden hot tubs wood fired hot tub .

Meile

14/09/2023

Visi norime neapsakomos meilės žodžiais , kuri mums pati nuostabiausia , todėl privalome stengtis ir dėti pastangas , kad galėtume pasiekti meilę . Turime ne per gyventi , kad kartais ne visada iš karto norisi pasiekti meilę , todėl privalome stengtis ir visais būdais būti laimingi . Meilė , tai nepakartojamas jausmas , kuri turime mokėti saugoti. Dėl pagarbos nežinau , bet manau , kad kiekvienas turime stengtis išmokti vertinti , nors sunku , kada jausmai , kaip lėktuvas leidžiasi be stabdžių. Turime suprasti , kad meilėje galime būti patįs laimingiausi ir stengtis pasiekti , tai kas mums svarbiausia. Noriu pasakyti , kad meilėje galime būti laimingi ir nuostabus , todėl privalome pasistengti ir nebijoti . Juk norime vienas kitą mylėti ir gerbti , todėl privalome stengtis ir visais būdais atsiduoti , kiek įmanoma , o kiek neįmanoma gerinti vienas kito meilę . Turime stengtis būti nuostabus ir norėti būti laimingi , todėl meilė yra nepakartojamas jausmas , kuris žodžiais neapsakomas . Turime suprasti , kad meilėje galime būti laimingi ir stengtis vienas kitą suprasti . Norime meilės, tai turime mokėti pasiekti ir stengtis laikyti savo glėbyje . Mes negalime gyventi be meilės , nes jinai labai nuostabi . Turime suprasti , kad meilėje galime būti patįs nuostabus . Privalome ieškoti ir  stengtis visais įmanomais būdais atrasti aistros prie kurios dabar mums padeda prisijungti seks prekes bei kitos prekes vibratoriai .

Moterims

05/09/2023

 

Visų pirma, reikėtų pradėti nuo to, jog blakstienų priauginimas – viena iš tų paslaugų, kuri sugebėjo per trumpą laiką įsitvirtinti rinkoje ir patenkinti didžiosios dalies klientų įnorius. Iš tiesų, dėl to galėtume tik pasidžiaugti – verslūs žmonės sugebėjo iš paslaugos išpešti optimaliausią naudą – tai puikus pavyzdys daugeliui. Kad ir kaip ten bebūtų, šiandieną norėčiau aprašyti pačią paslaugą, o tiksliau pašnekėti apie šios reikmenis – supažindinsiu su paslaugai būtinų produktų kainomis, kurios šiuo metu puikuojasi rinkoje.

Pradėkime nuo to, jog daugeliui ši paslauga galėtų pasirodyti primityvi, tačiau taip tikrai nėra – nė neįsivaizduojate, kiek papildomų įrankėlių reikia įsigyti, norint paslauga pasinaudoti tinkamai. Nepaisant to, užbėgdamas įvykiamas už akių, norėčiau paminėti, jog blakstienų priauginimo reikmenys – pakankamai brangūs, tačiau apie tai šiek tiek vėliau..

Nieko nelaukdami, pradėkime vardinti pagrindines priemones. Klijai – be jokių abejonių, pats svarbiausias reikmuo. Tiesą sakant, kai pirmą kartą domėjausi paslauga, maniau, jog minėtieji klijai – pigūs, tačiau klydau – šis įrankėlis kainuoja apie šimtą penkiasdešimt litų ir, deja, šiuo klausimu nėra itin didelė pasiūla – pigiausi kokybiški klijai, jeigu neklystu, kainuoja virš aštuoniasdešimt litų, todėl „laviruoti“ rinkoje kainos atžvilgiu yra pakankamai sunku. Taip pat, nereikėtų pamiršti, jog blakstienų priauginimo reikmenys dažnai būna „jungtiniai“ – turiu omeny tai, jog vienas produktas negali išsiversti be kito – būtent taip yra ir su klijais -  šie reikalauja tirpiklio, kuris mažina konsistenciją. Žinoma, būtų galima paminėti ir apsaugines priaugintų blakstienų priemones – šios, suprantama, nėra privalomos, tačiau, jeigu norite išvengti nenumatytų ir nereikalingų problemų, šiek tiek pinigėlių pakloti teks – jeigu kiek detaliau, apie šimtą dvidešimt litų.

Kad ir kaip ten bebūtų, žinoma, jums ieškoti visų šių priemonių pavieniui – yra tam tikri lagaminėliai.Iš dalies, tai yra patogu, mat sutaupoma laiko, tačiau žvelgiant kitu aspektu – ne visi produktai gali pasirodyti kokybiškai, o pinigėliai jau bus sumokėti nemaži. Lagaminėlio kaina siekia keturis šimtus septyniasdešimt litų.Padovanokikime savo moterims blakstienu priauginimo priemonės ir blakstienu priauginimo kursai

Tiesą sakant, jeigu būčiau moteriškosios lyties atstovė ir norėčiau pasinaudoti šia paslauga, ieškočiausi visų prekių pavieniui – stengčiausi atsirinkti pačias kokybiškiausias priemones, kurios tarnautų pakankamai ilgą laiką. Sutikite, jog šis malonumas yra brangus, todėl įžvalgumas, norint sutaupyti, yra būtinas. Kad ir kaip ten bebūtų, jeigu manote, jog turite per mažai žinių, visuomet galite pasikonsultuoti su savo srities specialistais bet kurioje parduotuvėje – tikiu, jog šie jums su malonumu pagelbės.

Meilė

25/08/2023

Kiekvienas mūsų norime būti laimingi tik privalome stengtis ir ieškoti tos laimės , kuri mūsų širdyje . Turime suprasti , būtent kas toji laimė ir kaip jinnai formuojasi . Jeigu norime būti patįs laimingiausi , tai privalome stengtis ir visais būdais veržtis į priekį. Turime žinoti , būtent kas toji meilė ir kiek jinai mums reikalinga , kai dirbame ar siekime tikslo ne visada galime būti laimingi , tačiau atsipalaaiduoti visi norime , todėl meilė reikalinga , nebent norime trumpalaikio santykio , kuris padeda tik numalšinti troškulį, bet geriau jaustis nepadeda, nes po to reikia pajausti kažka nemalonaus viduje , kai jaučiame savigrauža kuria pakankamai sudėtinga nuslėpti ir tuomet atsiranda įvairiausi įtarumui , kur buvai ir su kuo. Meilė malonus ryšys , kuri privalome saugoti , bet taip pat turimežinoti , kad jauni žmonės labai skuba tuoktis neįvertine meilės ir vienas kito . Turime žinoti , kad meilė tai atsakingas procesas , nes reikia ale pagal katalikus tik po Bažnyčios pasimylėti , o jeigu anksčiau , tai yra didelė nuodėmė , kuri žemina vienas kito aurą. Nežinau , gal ir neblogai pasimylėti po Bažnyčios , bet ar kažka duoda tokie santykiai . Sunku paaiškinti priklausomai , kaip kas nori patikėti . Privalome ieškoti ir  stengtis visais įmanomais būdais atrasti aistros prie kurios dabar mums padeda prisijungti sekso prekes bei kitos prekes vibratoriai .

Multi level marketing

24/08/2023

Dauguma mūsų norime gyvenime nemažai pasiekti , todėl privalome stengtis ir ieškoti būdų , kurie padėtų mums pasiekti teisingą rezultatą, multi level marketing . Turime kovoti ir nebijoti . Nesileisti būti kamuoliu , kuris patenka į kampą , o vėliau metas į kitas aplinkybes. Mes esame kovotojai nuostabus ir tvirti, o ne durneliai , kurios galima žeminti ir juoktis . Mes žinome dėl ko esame ir kas mums svarbiausia, kai norime laimėti tik privalome stengtis ir degti visa aistra. Turime suprasti , būtent ko patįs norime ir kas mums svarbiausia. Turime mokėti būti nuostabus kovotojai , kurie tiki ir gali pasiekti . Mes gyvename norėdami kažka pasiekti tik privalome stengtis norėti ir daryti tai kas įmanoma. Turime žinoti , būtent kokios mūsų galimybės ir ko patįs norime . Negalime pasiduoti ir privalome rodyti tinkamą dėmesį, kuris leistu kovoti ir būti laimėtojais. Mes norime pasiekti didelį rezultatą , kuris mums padėtu . Turime nepasiduoti . Turime žinoti , būtent kas mums reikalinga , o kas nepadeda siekti rezultato . Reikia stengtis ir norėti ir visais būdais kovoti dėl tikslo , kuris mums labai svarbus . Norime būti nuostabus , tad privalome pasistengti ir visais įmanomais būdais laimėti , tai kas mums reikalinga. Turime nepasiduoti , tiesiog kovoti ir veržtis į priekį ir laimėti , MLM  . 

Safe chat

22/08/2023

Kiekvienas gyvenime pasirenkame bendravimą , kuris mums labai svarbus , nes norime laimėti kito žmogaus dėmesį . Ir dažnai turime susimąstyti, būtent kas mumis traukia ir ko patįs norime iš gyvenimo . Turime žinoti , kad galime nemažai pasiekti tik privalome stengtis ir vienas kitam suteikti reikalingą informaciją ,       safe chat .       . O kada pagalvojame apie saugų bendravimą , tuomet turime žinoti , būtent ko patįs norime ir kiek to saugaus bendravimo , kuris mums reikalingas . Norime gyvenime laimėti ir pasistengti padaryti , tai kas mums labai svarbu . Turime nebijoti , o stengtis eiti į priekį. Norime gyvenime pasiekti nemažai rezultato , kuris mums labai svarbus . Norime būti laimingi žmones , todėl tuirme stengtis ir visais įmanomais būdais veržtis į priekį . Gyvenime galime nemažai pasiekti tik turime stengtis siekti , tai ko geidžia mūsų širdelės . Norime būti patįs laimingiausi , tai turime stengtis ir visais įmanomais būdais veržtis į priekį . Norime būti laimingi , todėl turime žinoti , būtent kas mums labai svarbu , kai norime pasiekti tikslą . Turime suprasti , būtent ko gyvenime ne tik norime , bet ir trokštame . Mes galime įrodyti tik turime pasistenkti ir dėti visas įmanomas pastangas,  secure communication. .